Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Πατήστε το βελάκι πάνω δεξιά της εικόνας για να διαβάσετε άνετα. 
Κατόπιν περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα να φορτωθεί η σελίδα.
Επιλέξτε το + και -  για να μεγαλώσετε τα γράμματα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι απόψεις σας είναι καλές κ. Βλαδίκα. Πολύ θα θέλαμε όταν έχετε την εξουσία όλοι σας να τις εφαρμόζετε. Αυτή την τετραετία που πέρασε και η κ. Μήκα πολλά υποσχέθηκε αλλά το θέμα είναι τι γίνεται από όλα αυτά στο τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Tουλάχιστον ο Βλαδίκας δεν έταξε λαγούς με πετραχήλια όπως η τωρινή δήμαρχος που δυστυχώς δεν έγιναν. Πολιτικοί είναι αλλά καλά είναι να μη λένε υπερβολές και πράματα που ξέρουν με σιγουριά ότι δεν μπορούν να τα κάνουν. Λίγα και να γίνουν. Όταν τάζεις πολλά και δεν τα κάνεις απογοητεύεις.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία και θα τη γράψω εδώ που είναι και πιο εύκολο από τη σελίδα της Αγγελικής Μήκα. Τις θέσεις της και το πρόγραμμά της πότε θα το βάλει να το διαβάσουμε στη σελίδα της. Μετά τις εκλογές; Τι εκλογές είναι αυτές που δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο καθένας και τι έχει να μας πει. Για σένα Νίκο Βλαδίκα σε αυτό το θέμα δεν έχω να σου πω κάτι γιατί δημοσίευσες πρώτος από όλους τις απόψεις σου-έχω άλλα όμως και θα στα πω σιγά σιγά τις μέρες που έρχονται. Και δεν τα λέω για να σας επιτεθώ και τους δύο αλλά για να να λάβετε υπόψιν σας και να ακούτε και τον κόσμο πότε πότε.